maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pakko oli paljastaa synttäriyllätys

Lento meni... vaudikkaasti. 11,5 tunnin yölento enkä nukkunut yhtään. Eikä se johdu ahtaista penkeistä eikä kiljuvista kakaroista (joita ei edes ollut), vaan siitä että mua ei ole luotu nukkuun koneessa. Jos nyt paljon muuallakaan. Petri nukkui sitäkin paremmin. Osan matkaa oli niin heittoisaa lentosäätä, ettei koskaan. Vähän jo tuli pelko puseroon ja karmee matkapahoinvointi. Kaivoin jo oksennuspussia esiin.

Uutena innovaationa lennon alussa koko matkustamossa soi ärsyttävä hissimusiikki. Nuppu olisi saanu raivarin. Petrin ennakkotilattua jerkkupulloa ei meinannut löytyä ja ehdin pelätä, että iskeekö mahatauti, jos ei ole lääkitys kohdallaan. No, löytyi se lopulta. Loma pelastettu. Tuli katsottua Armi elää leffa (ei mainittavaa), joku leffa missä näytteli Vesa-Matii Loiri ja Armi Toivanen (paremman puutteessa), muutama matkadokkari (ihan OK) ja väritettyä puhelimeen ennen matkaa ladatulla Colorfy-appsilla kivoja kuvia (suosittelen). Siinähän se meni.
Aikataulussa oltiin Changhin kentällä klo 16.40 tätä aikaa, 5 tuntia Suomea edellä. Ihan sukkana mentiin maahantulolomakkeiden kanssa rajatarkastuksesta ja suoraan metroon. Varmaan maailman siisteimpään ja toimivimpaan. Ostettiin supersöpöt ladattavat metrokortit, EZ-link kortit. Ja yhtä ogelmitta mentiin suoraan hotelliin, eikä kuljettu edes lähtöruudun kautta. Hotelli on Village hotel Bugis arabikorttelissa. Joskus ollut varmaan huikea, nyt ajan patinaa. pyyhkeet oli taiteltu joutseniksi ja huone 16. kerroksessa. Kannatti kertoa, että on hääpäivä. Suoraan painuttiin uimaan, minäkin. Lämpöä ulkona 33, altaassa himpun verran vähemmän.
Uimisen jälkeen kello oli seitsemän ja lähdettiin hakemaaan ruokapaikkaa. TA:n suosittelemat oli kiinni. Maanantai näkyy olevan täällä tosi rauhallinen päivä. Mutta ruokaa saatiin: lammas- ja kanasatay vartaita. Nam. Ja Petrille olutta 13 SGD eli n. 8 euroa. Alkoholi on kallista, ruoka melkein halvempaa.
Jaksettiin vielä kävellä "kylille" katsomaan pilvenpiirtäjiä ja Singaporen tunnusta, Merlionia, joka on puoliksi leijona ja puoliksi kala. Meniköhän se niin? Suihkuttaa kuitenkin vettä kidastaan ja näyttää hauskalta. Nähtiin myös Singaporen varsinainen maamerkki Marina Bay Sands hotelli. Kolmea tornia yhdistää surffilaudan muotoinen katto ja katolla on infinity uima-allas 57. kerroksessa. Huoneita 2500. Petri näytti niin surulliselta sanoessaan " Kun olis päässy tonne altaalle ottaan selfien, mutta et sä varmaan sieltä nyt huonetta varannu...", että mun oli pakko paljastaa synttäriyllätys. Huomenna me mennään yhdeksi yöksi Marina Bay Sandsiin! Se on myöhästynyt synttärilahja multa Petrille ja mun ei pitäny kertoa ollenkaan, viedä vaan se sinne aulaan. Mutta kun se näytti niin epätoivoselta. Mutta hyvä näin. Ilta meni hyvissä tunnelmissa. Katottiin vielä Wonderfull valoshow ja patikoitiin takaisin hotellille. Tästä se reissu ja kuntoilu alkoi. Hyvä alotus. Ihme ettei väsytä vaikka kohta pari vuorokautta tullut valvottua putkeen. Saa nähdä miten kello kääntyy.

5 kommenttia:

  1. Hienostihan tuo on lähtenyt käyntiin! Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rami. Noin 20000 askelta päivässä + kuumuuskerroin

      Poista
  2. Huippua! Kiva lukea taas kuinka reissu etenee. Koita saada Pia painettua silmää vähän kiinni, niin jaksatte huomenna nauttia altaalla ! (niissä ihonvärisissä biksuissa lakit päässä). Ja hyvää hääpäivää taas kerran :) Nauttikaa, olette ansainneet!!! T. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin että just ne bikinit olikin jäänyt kotiin!! Mutta nautittiin silti. Ei se onneksi ollut bilinien väristä kiinni.

      Poista
    2. Huh, mikä lento. Olis varmaan sydän hypännyt ulos rinnasta:)
      Upeet on mestat ja hieno yllätys Petrille. Meidän työtutut kaverit oli tuolla Marina Bay Sandssissa muutaman yön:)
      Kunto on korkeella, kun kotiudutte joskus!

      Poista